Relatiegeschenk |
51827
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-51827,cookies-not-set,qode-core-1.0.3,ajax_fade,page_not_loaded,,capri-ver-3.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,grid_1200,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.1,vc_responsive

Verfrissende Relatiegeschenken

Wilt u opvallen?
Waardeer uw relatie of medewerker het hele jaar door. Gewoon, omdat ze het verdienen. En de rest van het jaar zullen ze ook hun uiterste best blijven doen.

Secretaressedag

U kunt toch ook niet zonder uw secretaresse of administratief medewerkster? De duizendpoot met hart voor de zaak, de persoon die het bedrijf doet stralen. Laat nu uw secretaresse of medewerkster stralen met een bos schitterende rozen. De rozen zijn supervers en van Nederlandse bodem. Deze rozen worden verpakt in een originele geschenkdoos met hierbij een persoonlijke wenskaart. Uw eigen boodschap maakt het cadeau compleet.

De rozen zijn van een indrukwekkende kwaliteit, die minstens 10 dagen mooi blijven. En vaak zelfs langer. De rozen zijn verkrijgbaar in de kleuren roze en wit.

Aspergepakketten

Speciaal voor de lente feestdagen hebben we drie nieuwe aspergepakketten ontwikkeld.

Onze aspergepaketten zijn kakelvers en verkrijgbaar tot 24 juni.

Summer

Wat dacht u van Smoothie Summer, of Hot Barbecue?
Naast onze Smoothie Summer hebben we nog meer verkwikkende Summer pakketten. Wij vertellen u graag meer over de verrassende mogelijkheden.

Meer weten over de Relatiegeschenken?