Fresh December | Over Fresh December
17
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17,cookies-not-set,qode-core-1.0.3,ajax_fade,page_not_loaded,,capri-ver-2.4, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,grid_1200,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

Vers specialist

Fresh December is een initiatief van Europe Retail Packing, een ware vers specialist op vier terreinen: Fresh Produce, Fresh Packer, Fresh Services en Fresh Concepts. Stuk voor stuk gebieden waarop Europe Retail Packing onderscheidend is en meerwaarde levert. Het verpakken van (verse) producten is daarom bij ons in veilige handen.

Ga naar de website

Showroom

Alle pakketten kunt u zien in onze showroom voor het ‘ look & feel’ –effect. We kijken ernaar uit om samen met u tot een pakketkeuze te komen, waar u razend enthousiast van wordt. Ook kunt u een kijkje nemen in de productie van Europe Retail Packing. U zult versteld staan van de omvang van bedrijvigheid. Dagelijks worden vele retailers vers beleverd en zijn bekend met de hoge kwaliteitsnormen en leveringsbetrouwbaarheid.

ItalianStyle

Thuis laten bezorgen

Wilt u ontzorgd worden? Laat dan de kerstpakketten of relatiegeschenken thuis bezorgen. Fresh December denkt graag met u mee.

Premium Kerstgeschenk

Wilt u uw medewerker of relatie smaakvol verrassen met een Michelin Sterrentouch kerstgeschenk? Dat kan met Fred Culinary Giftset; een premium giftset met kleine lekkernijen speciaal geselecteerd door Fred zelf.

Fred Mustert heeft zijn sporen verdiend als chefkok in de Zwethheul en kookte als patron cuisinier een Michelinster in La Vilette in Rotterdam. Sinds 8 jaar heeft hij zijn eigen restaurant FRED, de twee Michelinsterren hotspot van Rotterdam.

Een fresh up van het kerstpakket?